Moikka,
Ihanaa kun löysit sivuilleni!
Olen Anna-Karoliina, valokuvaaja Kouvolasta. Koulutukseltani olen muotoilija ja valokuvauksen lisäksi maalaan sekä teen graafisen suunnittelun töitä.
Olen innostunut valokuvauksesta jo pienenä kun sain isoäidiltä hänen vanhan pikku kameransa. Tällä kameralla sitten kuvailin innokkaasti,  rakkaus ja kiinnostus kuvaamiseen oli syttynyt!  Myöhemmin, vuosia sitten aloin suhtautua kuvaamiseen vakavammin ja siitä on tullutkin toinen ammattini kuin myös ilmaisuväline taiteellisille projekteilleni.
Tässä työssä saa oppia koko ajan uutta ja kokeilla erilaisia toimintatapoja. Suunnittelen aina asiakaskuvaukset yhdessä asiakkaiden kanssa, uskon näin lopputuloksen olevan paras ja molempia osapuolia miellyttävä. Älä siis epäröi kertoa ajatuksistasi ja ideoistasi kuvausta varatessasi. Toki ohjaan ja annan ammattilaisen näkemykseni mutta pyrin myös toteuttamaan toiveesi kuvaukseen liittyen.
Pidän erityisesti boudoir- ja muotokuvauksista sekä hääkuvauksista. Miljöössä kuvaamisen lisäksi kuvaan myös valoisalla studiollani Kouvolan keskustassa. Studion jaan toisen valokuvaajan kanssa.  Valokuvauksessa valot ja varjot, tunteiden välittäminen ja elämänne tärkeiden hetkien taltiointi on minulle se juttu. <3
Vapaa-ajalla tykkään matkustella ja kuvata näkemääni, maisemia, ihmisiä ja jokapäiväistä elämää ympärilläni. Myös luonnossa liikkuminen ja luonnon kuvaaminen on lähellä sydäntäni ja oiva tapa rentoutua ja ladata akkuja.
Ota yhteyttä kun tarvitset kuvaajaa, ikuistetaan elämäsi tärkeimmät hetket kuviin!
Back to Top