Anna-Karoliina

PHOTOGRAPHY & DESIGN

Moikka,
Ihanaa kun löysit sivuilleni!
Olen Anna-Karoliina, valokuvaaja Kouvolasta. Koulutukseltani olen muotoilija ja valokuvauksen lisäksi teen graafista suunnittelua ja harrastan kuvataiteita.
Olen innostunut valokuvauksesta jo pienenä kun sain isoäidiltäni hänen vanhan pikku kameransa. Tällä kameralla sitten kuvailin innokkaasti vaikkakin kuvissa esiintyi pääsääntöisesti vain heilahtaneita, puolikkaita lehmiä, pehmoleluja ja kavereita. Mutta rakkaus ja kiinnostus kuvaamiseen oli syttynyt! Hankin  myös itselleni järjestelmäkameran jonka kanssa paloi kyllä aikalailla filmiä kuvatessani kaikkea maan ja taivaan väliltä. Myöhemmin sitten aloin suhtautua kuvaamiseen vakavammin ja siitä on tullutkin toinen ammattini kuin myös ilmaisuväline taiteellisille projekteilleni.
Tässä työssä saa oppia koko ajan uutta ja kokeilla erilaisia toimintatapoja. Suunnittelen aina asiakaskuvaukset yhdessä asiakkaiden kanssa, uskon näin lopputuloksen olevan paras ja molempia osapuolia miellyttävä. Älä siis epäröi kertoa ajatuksistasi ja ideoistasi kuvausta varatessasi. Toki ohjaan ja annan ammattilaisen näkemykseni mutta pyrin myös toteuttamaan toiveesi kuvaukseen liittyen.
Intohimonani on ihmisten kuvaaminen lähes sen kaikissa muodoissaan. Häät, boudoir, muotokuvaus, perheet, lapset - you name it!  Miljöökuvausten ja luonnonvalolla kuvaamisen lisäksi kuvaan myös studiollani Kouvolassa. Valokuvauksessa valot ja varjot, tunteiden välittäminen ja elämänne tärkeiden hetkien taltiointi on minulle se juttu. <3
Vapaa-ajalla tykkään matkustella ja kuvata näkemääni, maisemia, ihmisiä ja jokapäiväistä elämää ympärilläni. Myös luonnossa liikkuminen ja luonnon kuvaaminen on lähellä sydäntäni ja oiva tapa rentoutua ja ladata akkuja.
Rakastan hyvää ruokaa, sekä ystävien ja perheen kanssa jaettuja hetkiä. Useinmiten näihin tapaamisiin liittyykin ruoka ja kahvittelu yhteisen pöydän ympärillä. Kirjat ovat heikkouteni ja kirjahyllyni pursuileekin pinoiksi lattioille. Kirjasto on yksi lempipaikoistani ja siellä on ihanaa poiketa kiireisen työpäivän jälkeen rauhoittumassa. 
Ota yhteyttä kun tarvitset kuvaajaa, odotan jo innolla yhteistyötämme!
Back to Top